Velkommen til min Forever butikk

Tilbud kun til dere som bestiller fra nettbutikken min nå i mars:

Ny måned og nye muligheter!!

Månedens tilbud:

Vår unike solkrem med Sfp 30 kr.237,- , får dere sammen i pakke med Aloe gelly kr 206,- og aloe lips kr. 48,- for kr. 440,-

Aloe Sunscreen:

En rikt kremet solbeskyttelseslotion som trekker raskt inn i huden uten å klebe. Aloe Sunscreen kombinerer fysikalsk og kjemisk solfilter og gir deg dermed effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. At den er ekstra vannfast betyr at du har en viss beskyttelse igjen også etter en real svettetokt.

Vi er alle forskjellige, både når det gjelder hudtype og følsomhet for sol. Alle trenger vi imidlertid solbeskyttelse, men i ulik grad, uansett hvilken hudtype vi har. Aloe Sunscreen har solfaktor 30 og beskytter deg mot både UVA- og UVB-stråler. En skikkelig god følgesvenn i sola.

Du får

SPF 30

Beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling

Ekstra vannfast

Hudpleiende, fuktende og mykgjørende ingredienser

Mild, blomstret duft med innslag av kokos

Fukter og mykgjør

Sol er herlig, men det tørker også ut huden. Tørr hud får lettere rynker og blir slappere. Med Aloe Sunscreen har du ikke bare optimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, du får også en mykgjørende og fuktende krem som gir huden din en glatt og frisk glød. Her har vår pleiende Aloe vera fått godt selskap av blant annet antioksidanter i form av vitamin C og E. Resultatet? Glatt, myk og solvarmet hud. Etterlater en mild, blomstret duft av sommer og ferie, med innslag av kokos.

Gå fram slik

Smør deg sjenerøst inn med Aloe Sunscreen i et jevnt lag, 15–30 minutter før soling. Ikke glem vanskelige steder som ører. Gjenta omtrent annenhver time, og er du mye i fysisk aktivitet bør du smøre deg ofte. Aloe Sunscreen er riktignok ekstra vannfast, men beskyttelsen er ikke like sterk etter at du har svettet.

Ta vare på deg selv

Vår Aloe Sunscreen er tildelt vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest®.

Du får den sammen med vår utrolig unike og populære Aloe Gelly:

Hverdagshelten i baderomsskapet: Aloe vera på tube

Tørr hud, solbrenthet eller kløende insektsstikk? Aloe Vera Gelly beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. Brukes på hud som trenger den.

For hvem?

Dette er et produkt som alle trenger, før eller senere. Fordi Aloe Vera Gelly har så mange bruksområder passer den utmerket i ethvert baderomsskap.


Og ikke minst verdens beste leppepomade Aloe lips

Holder smilet i form i all slags vær

Leppecerat med Aloe vera, jojobaolje og bivoks gjør leppene dine myke og glatte og beskytter dem mot vær og vind.

For hvem?

Aloe Lips™ blir gjerne med på eventyr og passer like godt for den motebevisste som for skogtrollet, ja, ganske enkelt for alle som ønsker myke og glatte lepper. Hver dag – uansett hvor du er.