Om meg

Gi deg selv en fantastisk mulighet


Alt er mulig! 

Jeg startet min reise i Forever Mai 2016.

Spennende produkter og businessmodellen traff meg helt perfekt. En unik bonusplan som er rettferdig og produkter som alle ønsker og blir lett glad i, ja da er det enkelt å nå sine mål. Det å leve etter "ALT ER MULIG" prinsippet gjorde at mål ble nådd. Og iveren etter å sette, å nå nye mål, settes kontinuerlig.

Supervisor September 2016   

Nå jobbes det for å nå nye mål.

Det å jobbe i et selskap der ditt arbeid og måloppnåelse kun gir bonus tilbake til deg selv er ganske magisk. Samtidig som man tjener penger, og hjelper andre til det samme.


Ta et valg!

Jeg vet at dette er starten på noe stort, det er jo kun meg det kommer an på! 

Noe som kan virke litt skummelt men også utrolig tilfredstillende, er når delmål på delmål kan hukes av i boka.

Jeg ønsker selvsagt å ha med flere på laget. Ønsker du som meg, gi deg selv en muligheten til større økonomisk frihet, eller bli kjent med nye mennesker, ikke nøl med å ta kontakt. 


Det å kunne jobbe i et selskap hvor du får så mange nye venner og kollegaer som du aldri ellers ville ha møtt, kjennes fantastisk. For meg er dette blitt en livsstil, og jeg kunne ikke drømt om en bedre arbeidsplass :-)

Jeg elsker å reise, og å kunne kombinere jobb og reiser, er noe du kan gjøre i denne jobben, når du har blitt Manager og kan kvalifisere deg til forskjellige bonuser og reiser. 

Jeg ønsker kontakt med akkurat deg, og jeg hjelper deg mer enn gjerne i gang.

Håper jeg hører fra deg :-)

www.schau.myhomepage.no

Kristin Schau Moen