Solkrem og Aftersun Aloegelly

2019-06-18

ALOE SUNSCREEN

 

Ekstra vannfast solbeskyttelse

En rikt kremet solbeskyttelseslotion som trekker raskt inn i huden uten å klebe. Aloe Sunscreen kombinerer fysikalsk og kjemisk solfilter og gir deg dermed effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. At den er ekstra vannfast betyr at du har en viss beskyttelse igjen også etter at du har tatt en dukkert.

For hvem?

Vi er alle forskjellige, både når det gjelder hudtype og følsomhet for sol. Alle trenger vi imidlertid solbeskyttelse, men i ulik grad, uansett hvilken hudtype vi har. Aloe Sunscreen har solfaktor 30 og beskytter deg mot både UVA- og UVB-stråler. En skikkelig god følgesvenn på stranden altså.  

Du får

  • SPF 30

  • Beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling

  • Ekstra vannfast

  • Hudpleiende, fuktende og mykgjørende ingredienser

  • Mild, blomstret duft med innslag av kokos

Fukter og mykgjør

Sol og varme er herlig, men det tørker også ut huden. Tørr hud får lettere rynker og blir slappere. Med Aloe Sunscreen har du ikke bare optimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, du får også en mykgjørende og fuktende krem som gir huden din en glatt og frisk glød. Her har vår pleiende Aloe vera fått godt selskap av blant annet antioksidanter i form av vitamin C og E. Resultatet? Glatt, myk og solvarmet hud. Etterlater en mild, blomstret duft av sommer og ferie, med innslag av kokos.

Gå fram slik

Smør deg sjenerøst inn med Aloe Sunscreen i et jevnt lag over hele kroppen, 15–30 minutter før soling. Ikke glem vanskelige steder som ører og føtter. Gjenta omtrent annenhver time, og bader du bør du smøre deg inn igjen etter hver dukkert. Aloe Sunscreen er riktignok ekstra vannfast, men beskyttelsen er ikke like sterk etter at du har badet. Hvis du svetter mye i solen, kan det også være lurt å smøre seg inn oftere.

Ta vare på deg selv

Sånn passe er best, også med solbeskyttelse. Er solen veldig sterk, bør du ta på heldekkende klær eller gå inn i skyggen til det blir litt mildere. Babyer og små barn er ekstra følsomme, så ta gjerne på dem lange ermer og caps eller solhatt. En skikkelig parasoll gir god skygge når solen er som sterkest.

Art. nr.: 617 

 

Aloe Gelly

Planten på tube

Deilige bad og herlige dager på stranden – eller brent hud og kløende insektstikk? Aloe Vera Gelly kan være forskjellen mellom en herlig sommerdag og en langtrukken plage. Med Aloe Vera Gelly i vesken er du klar for alle hverdagens utfordringer. Pleiende, beroligende, fuktighetsbevarende – og fullstappet med vår fineste Aloe vera.

Før i tiden strøk man et ferskt Aloe vera-blad rett på huden når man for eksempel hadde brent seg, eller på tørr hud for å gjøre den myk og smidig igjen. I dag bruker vi som kjent den innerste geleen fra vår egen Aloe vera i de aller fleste av produktene våre, på grunn av de pleiende egenskapene. Vår storselgende Aloe Vera Gelly inneholder selve planten – stabilisert i en tube.

 

Fordeler:

  • Et allroundprodukt for hele kroppen
  • Absorberes raskt av huden uten å klisse
  • Beroligende og pleiende

 

Brukstips 

Oppbevar Aloe Vera Gelly i kjøleskapet, så får du en ekstra kjølende effekt hvis du for eksempel har brent deg eller har fått et kløende insektstikk. 

 

Visste du at…

  • Det finnes cirka 400 ulike arter av Aloe vera.
  • Aloe veraen i vinduet ditt passer godt som soveromsplante, fordi den avgir oksygen og absorberer karbondioksid om natten.