Forever Supergreens og Ultra shake

2019-05-31

Det gode fra naturen blandet med en deilig shake med nydelig vaniljesmak

 

 

Grønt på vei

Noen dager kan det være vanskelig å få i seg så mye grønt som man egentlig skulle ønske. Men nå trenger ikke den aktive livsstilen din lenger å stå i veien for et grønt kosthold. Forever Supergreens er en skikkelig kraftpakke, proppet med grønne godsaker. Pakket i praktiske porsjonsposer, perfekte å ta med når du er på farten.

For hvem?

Passer for deg som vil være sikker på at du får et grønt tilskudd i kostholdet hver dag. Selv på dager da tiden ikke strekker til, kan du enkelt og greit ta opp en porsjonspose med Forever Supergreens fra vesken. 

Du får

  • En powerblanding med mer enn 20 grønnsaker og frukter

  • Praktisk porsjonspakning

  • Rikelig med både vitaminer og mineralet magnesium

  • Enkel dosering

Det gode fra naturen

Saftige, mørkegrønne, smakfulle. Det er mange årsaker til at spinat og grønnkål er med på listen over de 10 mest populære grønnsakene i verden. De har også en selvsagt plass i Forever Supergreens. Sammen med ”Kongen av grønnsaker”, brokkoli. En godsak som romerne og grekerne dyrket allerede for 2000 år siden. Disse grønnsakene går fint sammen med de oransjerøde gojibærene, som har sin opprinnelse i Kina.

En vitamin- og mineralboost 

Forever Supergreens inneholder blant annet en kraftig dose vitamin C, som bidrar til immunsystemets normale funksjon og til normal kollagendannelse. Dette bidrar igjen til normal funksjon for blodkar, beinmasse, brusk, hud, tannkjøtt og tenner.

Du får også et fint tilskudd av magnesium, som blant annet bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse, og vitamin E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Tips!

Hvorfor ikke blande en porsjon Forever Supergreens med din Forever Ultra-shake?


Art. nr.: 621 

 

 

Raskt måltid med orden på kaloriene

God shake med høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler og en herlig kremaktig vaniljesmak. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like godt som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du ganske enkelt er sugen på noe godt.

 

For hvem?

En sunn livsstil bygges opp av riktig kosthold og regelmessig mosjon. Det finnes ingen snarveier, men derimot finnes det smarte verktøy å benytte seg av. Forever Ultra™ er et slikt. Den passer for alle voksne og like bra for deg som lever et aktivt liv og vil ha et proteinrikt mellommåltid etter treningen, som for deg som vil ha en enkel måltidserstatning ved vektkontroll. Forever Ultra™ blandet med lettmelk inneholder all næring som er nødvendig for å erstatte 1–2 måltider per dag.

Du får:

  • høyverdig soyaprotein

  • vitaminer og mineraler

  • god smak

  • maksimalt med næring og minimalt med kalorier

Måltidserstatning ved vektkontroll

For å lykkes med vektkontroll er det viktig å holde orden på kaloriinntaket. Med Forever Ultra™ blandet med lettmelk kan du erstatte opptil to måltider per dag. En porsjon inneholder bare ca. 200 kcal, men det høye proteininnholdet gjør at den gir en god metthetsfølelse. Du blir lett mett og vet nøyaktig hvor mange kalorier du får i deg. Trening er også en viktig ingrediens for å lykkes – og takket være proteininnholdet orker du å trene også om du erstatter måltider med Forever Ultra™, og proteinet gjør det dessuten lettere for deg å opprettholde muskelmassen.

Proteintilskudd etter treningen – med mer

Protein kalles ofte for kroppens byggesteiner. De inngår i alle kroppens vevsceller, og både hormoner, enzymer og viktige deler av immunforsvaret består av proteiner. Protein er derfor viktig for hele kroppens funksjon. Protein bidrar også til å øke og opprettholde muskelmasse. Forever Ultra™ er derfor en utmerket måte å gi deg et ekstra proteintilskudd på, før eller etter treningen. Men den passer også fint som mellommåltid – eller hvorfor ikke som ingrediens i en litt sunnere dessert? Bland, rist og nyt!

Viktige vitaminer og mineraler

For å kunne gjøre jobben sin som måltidserstatning inneholder Forever Ultra™ også flere fine vitaminer og mineraler. Blant annet bidrar de til å redusere tretthet og utmattelse (f.eks. vitamin C og jern) samt til å opprettholde normal energiomsetning (f.eks. flere ulike B-vitaminer, magnesium og fosfor).

Produktet Forever Ultra™ fås også med sjokoladesmak.

 


Art. nr.: 470