FOREVER ALOE MPD 2X ULTRA

2019-05-24

 

 

Fikser all rengjøring i hjemmet 

Forever Aloe MPD 2X Ultra er en effektiv og skånsom universalrengjøring med vår egen Aloe vera. Fungerer like bra til alle typer klesvask og rengjøring som til håndoppvask.

For hvem?

Dette er et produkt for alle hjem. Fordi Forever Aloe MPD 2X Ultra er så allsidig, passer den ekstra godt for dem som vil rydde opp i antall produkter som brukes i husholdningen.

 

Du får:

  • en skånsom og effektiv universalrengjøring med Aloe vera

  • et produkt uten fosfor

  • et konsentrert produkt som varer lenge

  • et rent hjem med minimal miljøpåvirkning

Et produkt for all rengjøring

Hver uke bruker vi en rekke forskjellige rengjøringsmidler. Ville det ikke være bra om vi i stedet kunne bruke ett og samme produkt til klesvask, oppvask, gulv, ja til og med til baderommet? Det kan du. Med Forever Aloe MPD 2X Ultra. MPD er engelsk og står for Multi Purpose Detergent, som betyr universalrengjøringsmiddel. Og Forever MPD 2X Ultra er som navnet tilsier: et effektivt og skånsomt universalrengjøringsmiddel som kan brukes til alt.

Til klesvask, rengjøring og håndoppvask

Forever Aloe MPD 2X Ultra er et allsidig og konsentrert, flytende rengjøringsmiddel. Det fungerer like bra til alle typer klesvask som til rengjøring av gulv, baderom, fliser og til håndoppvask. Det rengjør effektivt for smuss, løser opp fett og fjerner flekker, uten å ripe eller ødelegge overflater. Forever Aloe MPD 2X Ultra er et universalrengjøringsmiddel som virkelig gjør ære på navnet. For å ta vare på hendene dine inneholder den også vår egen Aloe vera.

Med omtanke for miljøet

Forever Aloe MPD 2X Ultra er uten fosfor. Alle inngående overflateaktive stoffer, tensider, er lett biologisk nedbrytbare, slik at negativ miljøpåvirkning minsker. Forever Aloe MPD 2X Ultra inneholder heller ingen optiske blekemidler. Dessuten er produktet svært konsentrert, du trenger for eksempel bare 10 ml til 5 liter vann ved universalrengjøring. Det gjør at produktet varer lenge, men også at vi sparer emballasje og reduserer miljøpåvirkningen.

 


Art. nr.: 307