Forever™ Essential Oils 6 Bundle

2018-06-24

Seks herlige eteriske oljer i en gavepakning

Seks herlige eteriske oljer i en gavepakning

Frisk peppermynte, syrlig sitron og behagelig lavendel, tre rene eteriske oljer av høyeste klasse (15 ml hver). Disse kombineres med 3 deilige blandinger, Defense, At Ease og Soothe (10 ml hver) i en eksklusiv pakning.

For hvem?

Dette er et utmerket gavetips! Men også en enkel måte å prøve ut oljer for ulike anledninger selv.

Du får:

  • eteriske oljer av høyeste kvalitet

  • frisk peppermynte, syrlig sitron og beroligende lavendel

  • styrkende Defence, balanserende At Ease og beroligende Soothe

  • en fin gave med mange bruksområder

Eterisk olje

Mange vekster produserer duftende essenser som kan trekkes ut fra ulike deler av planter og trær. Disse essensene har en naturlig funksjon, som for eksempel å tiltrekke seg viktige insekter for pollinering. Eteriske oljer er nettopp disse essensene i høykonsentrert form med sterk duft. På grunn av sin konsentrerte form må du alltid spe dem ut med en bærerolje hvis du skal bruke dem på huden, for eksempel til massasje eller i et bad.

Forever™ Essential Oils Peppermint 

Peppermynte virker oppfriskende, stimulerende og kjølende – en perfekt duft for arbeidsrommet. Den er populær som tilsetning i massasjeolje og utmerket i et kjølende fotbad for å kvikke opp varme og trette føtter.

Forever™ Essential Oils Lemon

Duften av sitron virker oppløftende og energigivende. En liten spray sitronolje i kjøkkenet før et måltid skal visstnok øke spyttproduksjonen og stimulere appetitten – og fjerner dessuten matos. Sitron er også et populært valg for massasje.

Forever™ Essential Oils Lavender

Lavendel er en allsidig duft som gjør nytte i nesten alle sammenhenger, og som de fleste liker og tåler. Den er for eksempel en av få blomsterdufter som går hjem hos mennene. Fin til massasje av trette kropper, til fotbad for trette føtter – og mye mer …

Forever™ Essential Oils Defense

Duftblandingen i Forever™ Essential Oils Defense har en sammensetning som oppleves varmende, styrkende og effektfull. Utmerket som romduft, eller hvorfor ikke i et styrkende bad? Dette er en eterisk olje å regne med.

Forever™ Essential Oils At Ease

Duftblandingen i Forever™ Essential Oils At Ease har fullt fokus på fred og ro. Fin som romduft, eller hvorfor ikke i et avslappende bad eller en deilig massasje? Forever™ Essential Oils At Ease er harmoni på flaske.

Forever™ Essential Oils Soothe 

Duftblandingen i Forever™ Essential Oils Soothe har en sammensetning som oppleves beroligende, men samtidig også oppfriskende. Utmerket til massasje, for eksempel. Pust inn. Pust ut. Nyt!

Selges også separat

Forever™ Essential Oils Peppermint, Forever™ Essential Oils Lemon og Forever™ Essential Oils Lavender selges også enkeltvis, da i en pakning på 15 ml. Forever™ Essential Oils Defense, Forever™ Essential Oils At Ease og Forever™ Essential Oils Soothe selges også enkeltvis, da i en pakning på 10 ml.

Les mer om respektive olje på det tilhørende produktbladet.

Hva er aromaterapi?

Aromaterapi er en lære med urgamle tradisjoner der eteriske oljer brukes til å styrke velværet vårt. De eteriske oljene kan for eksempel brukes til massasje, i bad og som romduft.