Velkommen til min Forever butikk

Tilbud til alle dere som bestiller varer via nettbutikken min nå i Juni:

Sol/sommerpakka:

Solkrem faktor 30 (kr 237,-)

Aloe gelly( kr 206,-)

Aloe First( kr 274,-)

Denne pakka koster 717,- men du får med 1 kult badehåndkle ved kjøp av denne pakken nå i Juni:-)

Aloe Sunscreen.

Ekstra vannfast solbeskyttelse


En rikt kremet solbeskyttelseslotion som trekker raskt inn i huden uten å klebe. Aloe Sunscreen kombinerer fysikalsk og kjemisk solfilter og gir deg dermed effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. At den er ekstra vannfast betyr at du har en viss beskyttelse igjen også etter at du har tatt en dukkert.


For hvem?


Vi er alle forskjellige, både når det gjelder hudtype og følsomhet for sol. Alle trenger vi imidlertid solbeskyttelse, men i ulik grad, uansett hvilken hudtype vi har. Aloe Sunscreen har solfaktor 30 og beskytter deg mot både UVA- og UVB-stråler. En skikkelig god følgesvenn på stranden altså.  


Du får


SPF 30


Beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling


Ekstra vannfast


Hudpleiende, fuktende og mykgjørende ingredienser


Mild, blomstret duft med innslag av kokos


Fukter og mykgjør


Sol og varme er herlig, men det tørker også ut huden. Tørr hud får lettere rynker og blir slappere. Med Aloe Sunscreen har du ikke bare optimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, du får også en mykgjørende og fuktende krem som gir huden din en glatt og frisk glød. Her har vår pleiende Aloe vera fått godt selskap av blant annet antioksidanter i form av vitamin C og E. Resultatet? Glatt, myk og solvarmet hud. Etterlater en mild, blomstret duft av sommer og ferie, med innslag av kokos.


Gå fram slik


Smør deg sjenerøst inn med Aloe Sunscreen i et jevnt lag over hele kroppen, 15–30 minutter før soling. Ikke glem vanskelige steder som ører og føtter. Gjenta omtrent annenhver time, og bader du bør du smøre deg inn igjen etter hver dukkert. Aloe Sunscreen er riktignok ekstra vannfast, men beskyttelsen er ikke like sterk etter at du har badet. Hvis du svetter mye i solen, kan det også være lurt å smøre seg inn oftere.


Ta vare på deg selv


Sånn passe er best, også med solbeskyttelse. Er solen veldig sterk, bør du ta på heldekkende klær eller gå inn i skyggen til det blir litt mildere. Babyer og små barn er ekstra følsomme, så ta gjerne på dem lange ermer og caps eller solhatt. En skikkelig parasoll gir god skygge når solen er som sterkest.


Aloe Sunscreen er tildelt vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest®.

Aloe Gelly:

Hverdagshelten i baderomsskapet: Aloe vera på tube


Tørr hud, solbrenthet eller kløende insektsstikk? Aloe Vera Gelly beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. Brukes på hud som trenger den.


For hvem?


Dette er et produkt som alle trenger, før eller senere. Fordi Aloe Vera Gelly har så mange bruksområder passer den utmerket i ethvert baderomsskap.


 

Du får:


planten selv i en tube – stabilisert Aloe vera i form av en kremaktig gelé


et beroligende og pleiende allroundprodukt


en fettfri, fuktighetsbevarende formel


en lett gelé som absorberes raskt uten å klebe


Lang tradisjon


Bruken av Aloe Vera går som en rød tråd gjennom historien. Fra tidenes begynnelse og fram til i dag har mennesker i vidt forskjellige kulturer brukt Aloe vera til daglige behov. Ofte strøk man et ferskt blad direkte på huden ved hevelser og blåmerker, hvis huden var tørr og for å gjøre huden myk og smidig.


I moderne innpakning


Aloe Vera Gelly er selveste Aloe vera-planten på tube. Her får du vår fineste Aloe vera i geléform, klar til å brukes over hele kroppen. Den absorberes raskt av huden, beroliger og pleier og er fuktighetsbevarende. Bruksområder kan være etter barbering eller epilering, som makeupunderlag, på tørr, flassende hud og etter soling eller kløe av insektbitt. Den inneholder ikke fett og kan derfor til og med brukes som øyekrem. Aloe Vera Gelly er det perfekte allroundproduktet, både hjemme i baderomsskapet og til å ta med når du reiser på ferie.


Med en ekstra boost av hudpleiende godsaker


For ytterligere å styrke Aloe veraens egenskaper inneholder Aloe Vera Gelly også fuktighetsbevarende glyserin, beskyttende og beroligende allantoin og antioksidantene vitamin C og E. Aloe Vera Gelly inneholder ingen parfyme.


Aloe Vera Gelly er tildelt vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest®.

Aloe First:

Oppfriskende spray med mange bruksområder


Aloe First™ inneholder Aloe vera, propolis og utvalgte urter som kjøler, pleier og beroliger huden. Perfekt etter en dag i solen, etter et insektsstikk eller i den tørre luften på flyreisen. Passer også fint for hår og hodebunn.


For hvem?


Dette er virkelig et produkt for alle baderomsskap! Det blir gjerne med på reisen og trives like godt på stranden som på jobben. Hell gjerne Aloe First™ over i våre små sprayflasker, så har du enkel tilgang til produktet hele tiden.


Du får:


en herlig kjølende spray som er lett å bruke


en rekke hudpleiende ingredienser


ingredienser som beroliger, styrker og beskytter


et svært allsidig produkt


Et utsøkt innhold


I tillegg til vår egen Aloe vera og propolis som begge er velkjente for sine hudpleiende egenskaper, inneholder Aloe First™ flere nøye utvalgte planteekstrakter. Blant disse er for eksempel hudpleiende ringblomst og kamille, mykgjørende agurkurt og styrkende ingefær. Ryllik bidrar med sine beroligende og oppfriskende egenskaper, og sammen med salvie bidrar den også til å motvirke flassdannelse. Allantoin er ytterligere et beroligende og hudpleiende stoff, som i selskap med pasjonsblomst og timian også beskytter huden din.


For både topp og kropp


Bruk Aloe First™ på hud som trenger å kjøles og beroliges, eller bare på grunn av den behagelige følelsen den gir. Passer like godt til både ansikt og kropp. Takket være sin praktiske sprayform er Aloe First™ enkel å bruke også om huden føles øm etter litt for mye sol eller etter et insektsstikk. Sprayen kommer også enkelt til i hodebunnen, noe som kan være både klissete og vanskelig med produkter i kremform.


Aloe First™ er tildelt vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest®.